Modern Work Space

INKASU CONSULTING

Uw partner in subsidieadvies en begeleiding

Subsidieadvies en begeleiding voor bedrijven

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van subsidies, die onvoldoende bekend zijn en daardoor onbenut blijven. INKASU Consulting - subsidieadvies - helpt u om door de bomen het bos te zien, zodat u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Wij geven subsidieadvies, lijsten de steunmogelijkheden voor uw bedrijf op, begeleiden u naar de subsidieaanvragen en volgen uw dossier op. Zelfs de uitbetaling van de subsidies monitoren wij nauwkeurig, dus u hoeft zich nergens zorgen om te maken. 

Welke subsidies kunt u aanvragen?

Heeft u vernieuwende ideeën? Heeft u groeiambities of wilt u juist internationaal uitbreiden? Misschien werkt u energie- en milieubewust of plant u grote investeringen? Als ondernemer kunt u een beroep doen op interessante subsidies, die uw bedrijf een duwtje in de rug geven. Maar weet u eigenlijk wel voor welke subsidies uw onderneming in aanmerking komt? INKASU voorziet u graag van een gedegen subsidieadvies. 

Waarom kiezen voor subsidieadviesbureau INKASU Consulting?

Dankzij onze persoonlijke aanpak, technische knowhow en opgebouwde expertise zijn wij in staat een grondige analyse voor u uit te voeren. Uw situatie is ons uitgangspunt, waardoor we nauwkeurig kunnen onderzoeken welke steunmaatregelen interessant zijn voor u. Met INKASU Consulting kiest u voor een 1-op-1 relatie, een vertrouwensrelatie. Met ons technisch inzicht en de jarenlange ervaring in onderzoek kunnen wij snel projecten en innovaties inventariseren. Dankzij een breed netwerk kunnen tevens partners aangereikt worden, die specifieke expertise hebben op andere vlakken. 

Wilt u direct een degelijk en betrouwbaar subsidieadvies laten uitvoeren, of heeft u meer informatie nodig, neem dan contact op met INKASU Consulting. 

sobinco-logo JPG.jpg
Daneels_logo.JPG
almax-easylab-logo.jpg

Onze Referenties

CONTACTEER ONS

Dr. Ing Evelyn Desmidt

  • linkedin