top of page

Over Inkasu Consulting

IMG-20220616-WA0000_edited.jpg

DR. ING. EVELYN DESMIDT

Inkasu is gegroeid vanuit expertise, overtuiging en ambitie en is de perfecte partner op het gebied van subsidieadvies en subsidiebegeleiding.

Waarom subsidieadvies en begeleiding?

Om mijn eigen visie, stijl en ambitie ten dienste te stellen van de Vlaamse ondernemingen! Vlaamse bedrijven zijn innovatief, doen de economie draaien, maar hebben dat duwtje in de rug nodig.

Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik hierbij de perfecte zakenpartner, want met Inkasu Consulting wil ik de mogelijkheden vergroten.

Op het vlak van subsidies is veel mogelijk, maar ook qua samenwerking en innovatie zie ik kansen, waarbij ik uitstekend kan adviseren en begeleiden, van a tot z.

Mijn sterke interesse in wetenschap, techniek en innovatie zorgde reeds voor een boeiend pad

  • Als onderzoeker gebeten door experimenteel onderzoek en analytisch denken (ervaring met TETRA, MIP).

  • Als doctoraatstudent volharden, doorzetten en persoonlijk groeien. Hier kreeg ik de kans om een mooi netwerk uit te bouwen met waardevolle connecties, zoals KU Leuven, UGent, ILVO, VITO, VLAKWA, INAGRO, etc.

  • Als projectcoördinator geboeid door het initiëren, coördineren en faciliteren van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Er werden diverse subsidieaanvragen ingediend - H2020, INTERREG - waarbij samenwerking tussen overheid, industrie en onderzoeksinstellingen centraal kwam te staan.

  • Als adviseur ecologie en innovatie geboeid door de uiteenlopende innovaties, waar Vlaamse bedrijven op inzetten. Het aanvragen van subsidies voor grote investeringen, waarbij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal stonden.

bottom of page