top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEvelyn Desmidt

Cliënt Avasco Solar krijgt Strategische Transformatiesteun voor innovatie inspanning!Toezegging

Vlaams Minister voor Economie Hilde Crevits heeft aan Avasco Solar €617.000 steun toegezegd voor hun vernieuwend project. Bedrijven die investeren in nieuwe producten, productieprocessen (machines) en bijhorende opleidingen komen namelijk in aanmerking voor strategische transformatiesteun.

Inkasu Consulting begeleidde bij de subsidieaanvraag voor de investeringsplannen van Avasco Solar

Avasco Solar zal in een nieuwe vestiging in Ieper montageframes ontwikkelen en produceren om zonnepanelen te plaatsen op platte daken of daken met een kleine hellingshoek. Met de ontwikkeling van een nieuw type montageframe voor zonnepanelen wil het bedrijf zich differentiëren door de voorgemonteerde montageframes te voorzien van een klik- en klemsysteem.

Investeren in een nieuw project

Wenst u te investeren in een nieuwe productiehal, nieuwe productiemachines voor het produceren van een vernieuwend product neem dan zeker contact met ons op. Wij gaan voor u na of het innovatief karakter voldoende slaagkans heeft om in aanmerking te komen voor subsidies. Daarna begeleiden we u vanaf de aanvraag van de subsidies t.e.m. de uitbetaling ervan.

Ook Strategische transformatie steun aanvragen?

Neem contact met ons op om uw kans te vergroten!

Comments


bottom of page