Zoeken
  • Evelyn Desmidt

Klant AVASCO Solar krijgt strategische transformatiesteun voor innovatie inspanning!

Vlaams Minister voor Economie Hilde Crevits heeft aan AVASCO Solar 617.000 euro steun toegezegd voor hun vernieuwend project. Bedrijven die investeren in nieuwe producten, productieprocessen (machines) en bijhorende opleidingen komen namelijk in aanmerking voor strategische transformatiesteun.

Avasco Solar zal in een nieuwe vestiging in Ieper montageframes ontwikkelen en produceren om zonnepanelen te plaatsen op platte daken of daken met een kleine hellingshoek. Met de ontwikkeling van een nieuw type montageframe voor zonnepanelen wil het bedrijf zich differentiëren door de voorgemonteerde montageframes te voorzien van een klik- en klemsysteem.

INKASU Consulting begeleidde AVASCO Solar bij de subsidieaanvraag voor hun investeringsplannen.

Wenst u te investeren in een nieuwe productiehal, nieuwe productiemachines voor het produceren van een vernieuwend product neem dan zeker contact met ons op. Wij gaan voor u na of het innovatief karakter voldoende slaagkans heeft om in aanmerking te komen voor subsidies. Daarna begeleiden we u vanaf de aanvraag van de subsidies t.e.m. de uitbetaling ervan.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KMO groeisubsidie in 2021 via thematische oproepen.

In 2021 wordt de kmo groeisubsidie bijgestuurd om deze gerichter in te zetten voor de relance van de Vlaamse economie. Hierbij zal de focus liggen op: - Digitalisering - Internationalisering - Innovat

Ecologiepremie – wijzigingen vanaf 18/11/2019

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om ecologiepremie aan te vragen voor een geothermische warmtepomp (+boringen) indien de energie volledig wordt aangewend voor de klimatisatie van gebouwen. De aan